NK² Mondhygiënisten

     "Mondzorg met een persoonlijke touch"

Mondhygiënisten:
Nathalie Kemperman-Garben


Na het afronden van mijn opleiding Mondzorgkunde aan de HAN in Nijmegen in 2010 ben ik, naast het werk in de tandartspraktijk van mijn vader in Amsterdam, gaan waarnemen bij verschillende praktijken. Hierdoor heb ik me goed kunnen oriënteren op de verschillende vakgebieden en zo kunnen kijken waar mijn interesses lagen.

Naast mijn werk in de algemene praktijk ben ik werkzaam als mondhygiëniste binnen de zorginstelling Opella. 

Tijdens mijn werk staat de persoon achter de mond centraal.
Iedereen heeft zijn eigen ideeën over zijn of haar gebit. 
Ik zie het als mijn taak om de patiënt te informeren over de gezondheid van zijn of haar gebit, samen met de patiënt te bespreken wat zijn of haar wensen en doelen zijn en hier mijn behandeling op aan te passen. Het reinigen van het gebit is slechts een onderdeel van de behandeling. Ik geef de benodigde handvatten die nodig zijn voor het onderhoud én behoud van een gezond gebit. 


"Mondzorg stopt niet bij 2x per jaar een controle  bij de tandarts en regulier bezoek aan de mondhygiënist, mondzorg is voor iedere dag."

Niels Kemperman


Na mijn middelbare school heb ik mijn diploma Middelbare Hotelschool behaald aan het Mondriaan College in Den Haag. Na wat omzwervingen ben ik daarna begonnen aan de opleiding Mondzorgkunde aan de HAN in Nijmegen. Deze heb ik in 2016 afgerond. 

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in de kindertandheelkunde, bij parodontoloog E. Farber in Wageningen en in de ouderenzorg.

Net als Nathalie ben ik werkzaam als mondhygiënist bij zorginstelling Opella. 

In mijn contact met patiënten vind ik vertrouwen en eerlijkheid erg belangrijk. Door middel van duidelijke communicatie en een persoonlijke benadering probeer ik een goede band op te bouwen met mijn patiënten. 

"Patiëntgerichte behandeling is de enige manier om tot een goed resultaat te komen."


  

E-mailen
Bellen