NK² Mondhygiënisten

     "Mondzorg met een persoonlijke touch"

Mondhygiënist nabij Wageningen

Op zoek naar een mondhygiënist nabij Wageningen? Dan bent u bij NK² Mondhygiënisten aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor goede mondzorg met een persoonlijke touch. Dit betekent dat we met u als patiënt samen bespreken wat de wensen en doelen zijn voor uw gebit. Daar passen we de behandeling op aan.

Over de praktijk

Mondzorg stopt niet bij een regulier bezoek aan de mondhygiënist Wageningen. Mondzorg is iedere dag belangrijk. De kracht van NK² zit hem niet alleen in periodieke reiniging, maar ook in advies over het onderhouden én behouden van een gezond gebit. Alleen op die manier kunnen we uw persoonlijke doelen behalen. Vaste behandelaars Nathalie en Niels Kemperman helpen u graag met de behandeling van uw gebit.

Patiënt worden bij Mondhygiënist Wageningen

Wij heten u graag welkom in onze praktijk. Wilt u patiënt bij ons worden en langskomen voor een eerste bezoek? Neem dan een geldig legitimatiebewijs mee. Gebruikt u medicijnen? Dan ontvangen we ook graag een overzicht van uw medicijnlijst. Deze kunt u indien nodig opvragen bij de huisarts of apotheek.

Wanneer naar de mondhygiënist?

Weet u niet zeker wanneer u naar de mondhygiënist moet gaan? Bekijk dan onderstaande lijst met mogelijke redenen. Als u zich met één van die redenen kunt associëren, raden we aan een afspraak te maken. Ik:

·        heb geïrriteerd of ontstoken tandvlees, zoals parodontitis;

·        wil tandsteen laten verwijderen;

·        ben 6 maanden of langer niet naar een mondhygiënist geweest;

·        heb last van een slechte adem;

·        wil een stralende lach;

·        wil tandvleesproblemen of gaatjes voorkomen;

·        wil advies voor onderhoud én behoud van een gezond gebit;

·        hoor graag tips voor goede mondzorg bij kinderen.

U kunt bij ons terecht voor

Bij de mondhygiënist kunt u met en zonder verwijzing van de tandarts terecht. Indien u een verwijzing heeft gekregen, willen we u vragen deze mee te nemen naar de afspraak. Ook zonder verwijzing kunt u bij ons terecht voor:

·        Reiniging van het gebit

·        Tandvleesbehandelingen

·        Advies over het onderhoud en behoud van het gebit

·        Behandeling bij kinderen, ongeacht de leeftijd

Praktische informatie van mondhygiënist nabij Wageningen

Om een patiëntgerichte en persoonlijke behandeling te waarborgen, vragen we u te kiezen voor een vaste behandelaar. Zo streven wij ernaar om een goede band met u op te bouwen, maar ook met (uw) kinderen. Onze praktijk bevindt zich in Ede, nabij Wageningen. We heten u daar dan ook graag welkom. Een afspraak maken doet u door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar 06 - 12 52 19 64. U kunt ook mailen naar info@nk2mondzorg.nl.

Heeft u een tandartsverzekering? Dan wordt de behandeling (tot een x bedrag) gedeeltelijk of geheel vergoed door uw verzekeraar. Dit is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Lees hier meer over de vergoeding. 

E-mailen
Bellen