NK² Mondhygiënisten

     "Mondzorg met een persoonlijke touch"

Mondhygiënist nabij Bennekom

Mondhygiëne is een belangrijke factor voor een optimale gezondheid. Bent u op zoek naar een ervaren mondhygiënist nabij Bennekom? Dan kunnen wij u bij NK2 Mondhygiënisten zeker helpen! Wij zijn gevestigd in Ede, vlakbij Bennekom.

Dankzij een professionele aanpak, met aandacht voor uw persoonlijke verwachtingen, kunnen wij het beste halen uit uw gebit!

De praktijk: wat houdt een behandeling bij uw mondhygiënist in?

Mondzorg betekent méér dan regelmatig uw mondhygiënist bezoeken. Het is een dagelijkse bezigheid, en dat is waar NK2 u bij kan helpen. Naast een regelmatige controle is het ook belangrijk om advies te krijgen over het onderhouden van uw gebit. Op deze manier kunnen uw persoonlijke wensen gerealiseerd worden. Vertrouw op onze experts voor het behandelen en verzorgen van uw gebit!

Patiënt worden bij Mondhygiënist nabij Bennekom
Onze deuren in Ede (dichtbij Bennekom) staan altijd voor u open. Wilt u patiënt worden bij uw mondhygiënist Bennekom en voor een eerste bezoek langskomen? Dan is het belangrijk om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Als u medicatie gebruikt, dan krijgen wij ook graag een duidelijk overzicht van alle medicijnen die u neemt. U kunt deze altijd opvragen bij uw eigen apotheek of huisarts.

Wanneer moet u naar uw mondhygiënist?
Het is niet altijd gemakkelijk om te weten wanneer een bezoek aan uw mondhygiënist nodig is. In het onderstaande overzicht krijgt u een duidelijk beeld op mogelijke redenen om een afspraak met ons te maken:

- U ondervindt irritatie of ontstekingen aan tandvlees, zoals in het geval van parodontis
- U moet dringend tandsteen laten verwijderen
- U bent al 6 maanden of langer niet bij een mondhygiënist langs geweest
- U heeft last van een onaangename adem
- U wilt opnieuw een stralende lach
- U heeft tandvleesproblemen of gaatjes, of u wilt deze voorkomen
- U wilt advies over het behoud én onderhoud van uw gebit
- U wilt tips ontvangen over duurzame mondzorg voor kinderen

Waarmee kan uw mondhygiënist u helpen?
Uw mondhygiënist kan u zonder doorverwijzing van een tandarts helpen. Heeft u wel een verwijzing gekregen, neem deze dan mee als u een afspraak bij ons heeft. U kunt altijd bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

- Het reinigen van uw gebit
- Tandvleesbehandelingen
- Advies en info over het behoud én onderhoud van uw gebit
- Speciale behandelingen voor kinderen van elke leeftijd

Neem snel contact op met uw mondhygiënist nabij Bennekom!
Een persoonlijke, patiëntgerichte aanpak staat bij ons centraal, en daarom beseffen wij dat het belangrijk is om een vaste behandelaar te kiezen als u afspraken maakt. Op die manier is het mogelijk om een goede band op te bouwen, met uzelf én eventueel met uw kinderen. En dat zal de behandeling en gezondheid van uw gebit alleen maar ten goede komen!

Beschikt u ten slotte over een tandartsverzekering? Dan geniet u van een gedeeltelijke of gehele vergoeding van de kosten door uw verzekeraar. Dit bedrag is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. U kunt hier meer info verkrijgen over de vergoeding!

 

E-mailen
Bellen